Partner worden?


Meer bekendheid en afzet door bibliotheken?


 

Voordeel met je biebpas!

De Brabantse bibliotheken zijn in 2006 gestart met een loyaliteitsprogramma voor bibliotheekleden. Op vertoon van de bibliotheekpas krijgen leden korting op entreekaarten, kunnen ze meedoen aan een actie, ontvangen ze exclusieve toegang of een gratis attentie. De ervaring leert dat zij aangeboden activiteiten en/of voordelen waarderen en benutten. De afgelopen jaren zijn ook de bibliotheken in Gelderland, Noord- en Zuid-Holland, Limburg, Friesland, Groningen, Overijssel, Flevoland, Utrecht en Zeeland aangesloten. Dat betekent dat ruim 3,5 miljoen leden gebruik maken van dit loyaliteitsprogramma! Met deelname aan dit initiatief realiseert u een groei van uw afzet en een toename van uw naamsbekendheid onder een groot deel van de Nederlandse bevolking.
 

Wat houdt samenwerking in? 

U verschaft een speciaal voordeel aan bibliotheekleden van de provincies Brabant, Gelderland, Noord- en Zuid-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Friesland, Groningen, Utrecht en Zeeland, bijvoorbeeld een actie of activiteit exclusief voor bibliotheekleden of een structurele korting of een cadeautje. Wij verzorgen de promotie waardoor uw organisatie bij ruim 3,5 miljoen bibliotheekleden onder de aandacht wordt gebracht. Bibliotheekleden ontvangen het door u aangeboden voordeel op vertoon van hun bibliotheekpas. Aan deelname zijn geen directe kosten verbonden. Er wordt vooral samengewerkt met organisaties die actief zijn in de segmenten kunst & cultuur, educatie en natuur(behoud).
 

Waarom meedoen? 

Groei afzet / verbetering naamsbekendheid

  • Uw actie wordt vermeld op www.voordeelmetjebiebpas.nl en gelinkt via de websites van meer dan 100 deelnemende basisbibliotheken. 
  • De bibliotheek heeft een groot bereik en een zeer divers ledenbestand. Zij informeert haar leden regulier via diverse kanalen over de gemaakte afspraken, waardoor u als samenwerkingspartner in één keer een groot publiek bereikt. 
  • Een groot deel van de bibliotheken stuurt regelmatig digitale nieuwsbrieven naar haar leden waar de voordelen van de biebpas genoemd worden. 
  • Elke maand wordt een algemene Voordeel met je Biebpas nieuwsbrief gestuurd waarin bijzondere acties vermeld worden. 
  • Voordeel met je Biebpas is actief op social media. 
  • Elk jaar worden middels twee publieksacties de voordeelmogelijkheden van de biebpas gepromoot in en buiten de bibliotheken. 


Imagoversterking

  • De bibliotheek is een betrouwbare informatiebron. Een partner die (door samenwerking) geassocieerd wordt met de bibliotheek, zal door leden en niet-leden als een betrouwbare organisatie gezien worden. 
  • De bibliotheek is een maatschappelijke instelling. Samenwerking met een bibliotheek kan een positieve associatie met uw organisatie opleveren. 
     
Aanmelden of meer informatie? 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw lokale bibliotheek of stuur een mail naar biebpas@cubiss.nl.


Voornaam Verplicht
Tussenvoegsel  
Achternaam Verplicht
Bedrijfsnaam Verplicht
E-mail Verplicht
Opmerking Verplicht