spelregels

Ben je lid van de bibliotheek? Op deze website vind je allerlei tips en ideeen om er op uit te trekken. Op vertoon van je bibliotheekpas krijg je korting of iets extra's bij alle aangesloten bedrijven. 

Kijk hier voor de structurele korting of in de agenda voor de speciale kortingen.

Wil je naar een voorstelling, concert of lezing? We raden je aan om kaarten tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. 

Voordeel met je biebpas werkt op vertoon van je eigen, geldige, individuele Biebpas. Bibliotheekleden, met uitzondering van de leden van de bibliotheken in Drenthe, kunnen met hun pas gebruik maken van alle aanbiedingen in heel Nederland.

De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen. De korting is niet achteraf te verrekenen en is niet inwisselbaar voor contanten.

Als het bibliotheeklogo op de pas staat, of het woord bibliotheek, dan is het een officiële Biebpas en geldt de pas als Voordeel met je Biebpas. Er zijn gecombineerde passen, denk aan schoolpassen of Biebsearchpassen. Ook hier geldt; als het logo van de bibliotheek op de pas staat, geldt de pas als Voordeel met je Biebpas. Neem bij twijfel contact op met je eigen bibliotheek.

Veel plezier!