Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik. Voor de gegevens zijn wij afhankelijk van derden. Cubiss wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden, wij stellen dat zeer op prijs! U kunt ons bereiken via biebpas@cubiss.nl.

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites linkt, verlaat u deze site en bent u gebonden door de gebruiksregels die voor de sites die u bezoekt gelden. Cubiss is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Uw privacy

Cubiss vindt de bescherming van uw privacy belangrijk. Bij bezoek aan de site of e-mailverkeer laat u gegevens van uzelf achter. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van uw aanvraag of reactie. Bij wedstrijden gelden andere regels, dit wordt duidelijk aangegeven.

Gebruik gegevens

Het is toegestaan de informatie - voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik - te verspreiden of te kopiëren, mits de website www.voordeelmetjebiebpas.nl wordt genoemd. Voor alle andere aanvragen moet schriftelijke toestemming aangevraagd worden. Via biebpas@cubiss.nl kunt u contact opnemen voor meer informatie over het gebruik van het materiaal.

Algemene Voorwaarden

Bij alle diensten en/of (andere) werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van Cubiss van toepassing.