Workshop Intuïtief kleuren of kleurtechniek

voordeelmetjebiebpas
bespaar € 7,50

Kleuren is een creatieve manier van communiceren en geeft ontspanning en rust in je hoofd. Ontdek tijdens een workshop wat kleuren met jou doet.

voeg toe aan mijn favorieten

Tijdens de workshop kleurtechniek leer je alle over verschillende kleurtechnieken. Onder andere stippelen, blenderen en doezelen. Hierdoor gaat je kleurplaat meer leven. Je werkt met verschillende materialen, zoals alcoholmarkers, stiften, aquarelpotloden pastelpotloden en pastelkrijt.

Bij de workshop intuitief-kleuren ga je een stapje verder. Hierbij gaan we kijken waarom je een bepaalde kleur kiest. Kleuren is een creatieve manier om te communiceren. Alles wat je kleurt vertelt iets over je zelf. Wat houdt je bezig (bewust of onbewust), wat vind je moeilijk of juist niet, wat heb je nodig?

Door het kleuren vanuit je gevoel kom je dieper in jezelf en daardoor kan je nieuwe ervaringen en nieuwe ideeën opdoen. Geniet zoals een kind kan genieten en ook jij kunt opnieuw de kracht van het kind in jezelf ervaren. Laat de zwaarte van de dag los.

waar is het?

Mussel, Groningen

meer informatie

De workshops vinden plaats op verschillende locaties in de provincies Groningen en Drenthe. Kijk voor data en locaties in de agenda op de website van Intuïtief Kleuren.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 01 november 2016 tot en met 01 november 2017

bijzonderheden?

Bibliotheekleden betalen €42,50 in plaats van €50,-. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee, wat lekkers en een uitgebreide lunch.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Fotoworkshop Struinen op de Haringvreter Veere, Zeeland Fotoworkshop Struinen op de Haringvreter

Op het grootste eiland in het Veerse Meer in alle rust foto’s maken.

Fotoworkshop Vroege Vlinders en Orchideeën Veere, Zeeland Fotoworkshop Vroege Vlinders en Orchideeën

’s Ochtends vroeg ontwakende vlinders fotograferen.

Schrijven Magazine , Schrijven Magazine

Investeer in je schrijverschap en neem een abonnement op Schrijven Magazine. Bibliotheekleden profiteren van een korting op het abonnementsgeld en hebben bovendien 1 jaar gratis toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth Doorwerth, Gelderland Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laat je met je biebpas voordelig kennismaken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden.