Spelen en ontdekken bij Speelgoedmuseum Kinderwereld

voordeelmetjebiebpas

Op vertoon van een Biebpas krijgen volwassenen een gratis kop koffie of thee. Voor alle kinderen met een Biebpas is er een gratis glas limonade!

voeg toe aan mijn favorieten

In Speelgoedmuseum Kinderwereld kun je kijken naar een enorme collectie antiek speelgoed, maar ook naar wisselende tentoonstellingen. In april gaat de LEGO-Star Wars tentoonstelling van start met in de vakanties regelmatig activiteiten voor kinderen. Er kan ook volop worden gespeeld in Kinderwereld; binnen onder andere met oude behendigheidsapparaten, op de speelzolder, in een oud kruidenierswinkeltje en de knutselkamer. Buiten is er een ouderwets speelplein waar jong en oud kan hoepelen, tollen, blikgooien, steltlopen, een ritje maken op de Vliegende Hollander, een rondje draaien in de antieke draaimolen en nog veel meer! 


Uitgekeken en uitgespeeld? In het museumcafé de Kaleidoscoop kunt u even bijkomen met een kopje koffie of thee en voor de kinderen is er limonade. Kortom: kinderen, ouders, grootouders, families, groepen en verenigingen, voor iedereen is er iets te beleven in het leukste kijk- en doemuseum van Noord Nederland!

 

 

 

 

waar is het?

Roden, Drenthe

meer informatie

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 24 februari 2017 tot en met 31 december 2017

bijzonderheden?

Het museum is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet/babyverzorgingsruimte aanwezig.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal Oldenzaal, Overijssel Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Spannend, sportief en, een prachtig uitzicht!

MergelRijk Valkenburg (Lb), Limburg MergelRijk

Beleef de wereld van grotten, mergel en meer!

Beleef de wereld van veiligheid bij PIT! Almere, Flevoland Beleef de wereld van veiligheid bij PIT!

Interactieve experience over veiligheid en hulpverlening

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Museum Wierdenland Ezinge, Groningen Museum Wierdenland

Duik in de geschiedenis van terpen en wierden. Op vertoon van je Biebpas krijg je een gratis kop koffie, thee of limonade!

Cadeaus shoppen bij Eigen Stijl! Zevenaar, Gelderland Cadeaus shoppen bij Eigen Stijl!

Bij Eigen Stijl werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maak kennis met de originele en creatieve producten die in het Atelier gemaakt worden.