Spelen en ontdekken bij Speelgoedmuseum Kinderwereld

voordeelmetjebiebpas

Op vertoon van een Biebpas krijgen volwassenen een gratis kop koffie of thee. Voor alle kinderen met een Biebpas is er een gratis glas limonade!

voeg toe aan mijn favorieten

In Speelgoedmuseum Kinderwereld kun je kijken naar een enorme collectie antiek speelgoed, maar ook naar wisselende tentoonstellingen. In april gaat de LEGO-Star Wars tentoonstelling van start met in de vakanties regelmatig activiteiten voor kinderen. Er kan ook volop worden gespeeld in Kinderwereld; binnen onder andere met oude behendigheidsapparaten, op de speelzolder, in een oud kruidenierswinkeltje en de knutselkamer. Buiten is er een ouderwets speelplein waar jong en oud kan hoepelen, tollen, blikgooien, steltlopen, een ritje maken op de Vliegende Hollander, een rondje draaien in de antieke draaimolen en nog veel meer! 


Uitgekeken en uitgespeeld? In het museumcafé de Kaleidoscoop kunt u even bijkomen met een kopje koffie of thee en voor de kinderen is er limonade. Kortom: kinderen, ouders, grootouders, families, groepen en verenigingen, voor iedereen is er iets te beleven in het leukste kijk- en doemuseum van Noord Nederland!

 

 

 

 

waar is het?

Roden, Drenthe

meer informatie

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 24 februari 2017 tot en met 31 december 2017

bijzonderheden?

Het museum is rolstoeltoegankelijk en er is een invalidentoilet/babyverzorgingsruimte aanwezig.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Nieuw Land Erfgoed Lelystad, Flevoland Nieuw Land Erfgoed

Nieuw Land is hét museum, archief en studiecentrum over de (ontstaans-) geschiedenis van de grootste  polder ter wereld: Flevoland.    

Familiepark Nienoord Leek, Groningen Familiepark Nienoord

Beleef een dag vol buiten- en binnenplezier met het hele gezin. Spelen, klimmen, een rit met het treintje of een bezoek aan de kinderboerderij: in Familiepark Nienoord kan het allemaal.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal Oldenzaal, Overijssel Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Spannend, sportief en, een prachtig uitzicht!

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
BloteVoetenPark Brunssum Brunssum, Limburg BloteVoetenPark Brunssum

Voed je voeten met 100% natuurlijke prikkels, met korting met je Biebpas!

Avonturenpark Valdeludo Echt, Limburg Avonturenpark Valdeludo

Pak 1 euro korting op het avonturenpark Valdeludo!

Bakatelier Breda, Noord-Brabant Bakatelier

Leuke korting op een workshop cupcakes bakken.