SOAP: The Show

voordeelmetjebiebpas
bespaar € 5,00

In dit ‘nieuwe circus’ worden onder meer dans, circustechnieken en theater met elkaar gecombineerd, vermengd of in een geheel nieuw jasje gestoken. Bij SOAP wordt daaraan nog een verrassend element toegevoegd, namelijk: water.

voeg toe aan mijn favorieten

SOAP is een uitzonderlijke theatercircusvoorstelling die in 2007 in Berlijn in première ging en die sindsdien over de wereld tourt. En van Adelaide tot Düsseldorf, Londen, New York en Edinburgh enthousiast ontvangen wordt. Nu dus ook in Drachten.

SOAP is één grote badkamershow waarin het spettert, bruist, bubbelt, spat en spuit. Een sensuele, ondeugende, energieke, knettergekke en almaar voortstromende voorstelling met acrobaten die halsbrekende toeren uithalen op de badrand, danseressen met een onvervalste wetlook en jongleurs temidden van het badschuim. En zoals het een echt circus betaamt, komen ook een koddig clowntje en een verleidelijke operazangeres in actie. SOAP is een originele circusshow van wereldklasseformaat, een fijne mix van slapstick en moderne dans, van acrobatiek en opera.

waar is het?

Drachten, Friesland

meer informatie

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig op 20 mei 2017 van 20:00 tot 00:00 uur

bijzonderheden?

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Zaantheater Zaandam, Noord-Holland Zaantheater

Leden van de bibliotheek krijgen bij het Zaantheater in Zaandam € 2,50 korting op een kaartje. Fantastische voorstellingen en optredens op een schitterende locatie!

Boekvoorstelling ONDERWORPEN (1 juli 2017) Utrecht, Utrecht Boekvoorstelling ONDERWORPEN (1 juli 2017)

In deze toekomstfictie is de chaotische, neoliberale wereld van ‘Platform’ vervangen door een stabiel Frankrijk, geregeerd door de democratisch verkozen Moslimbroederschap. De prijs: de inperking van een aantal vrijheden, de onderwerping van de vrouw en de verwerping van de waarden van de Verlichting.

Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe Steenwijk, Overijssel Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe

Beleef, Ervaar, Geniet! Met je biebpas krijg je € 1,50 korting per toegangskaart op veel theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe. Zie onder 'bijzonderheden'.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Museum voor Religieuze kunst in Uden Uden, Noord-Brabant Museum voor Religieuze kunst in Uden

Voordeel met je Biebpas! Met € 1,00 korting naar het MRK in Uden.

Korting op een filmkaartje bij Podium & Filmtheater Gigant Apeldoorn, Gelderland Korting op een filmkaartje bij Podium & Filmtheater Gigant

Biebpashouders betalen maar €8,00 voor een filmkaartje van Podium & Filmtheater Gigant. Met deze korting kun je optimaal genieten van de beste films!

Van Abbemuseum Eindhoven, Noord-Brabant Van Abbemuseum

Één van de mooiste musea van Nederland.