Scriptiebegeleiding en studiecoaching

voordeelmetjebiebpas
bespaar € 15

Ontvang nu korting op studiecoaching of scriptiebegeleiding, voor alle mbo, hbo en wo studenten die vastlopen tijdens hun studie of bij het schrijven van hun scriptie. Ook ontvang je gratis de workshopsheets van de workshop ‘’Slimmer een scriptie schrijven’’.

voeg toe aan mijn favorieten

Zet een stap in de goede richting: jouw diploma! De workshopsheets ‘’Slimmer een scriptie schrijven’’ zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en geven de belangrijkste valkuilen en tips weer van het scriptieproces.

Topscriptie is de ideale oplossing als je graag wat extra hulp wil tijdens je studie of het schrijven van je scriptie. Je ontvangt altijd eerst een vrijblijvend intakegesprek waarin jouw situatie wordt besproken, waarna er wordt gekeken hoe jij het beste kan worden geholpen. Je krijgt dus altijd een persoonlijke begeleider toegewezen die bij jouw studie/ scriptie past. Bij Topscriptie werken ervaren begeleiders van verschillende disciplines, zodat je altijd kan worden gekoppeld aan de juiste begeleider.

Ook kun je terecht bij Topscriptie indien je last hebt van faalangst, perfectionisme, dyslexie of een andere belemmering. Je ontvangt altijd begeleiding op maat: daar waar jij op vastloopt word je bij geholpen. Met een eigen begeleider krijg je meer vertrouwen, motivatie en sta je er niet meer alleen voor. Het doel is om jouw studie succesvol af te ronden, op naar jouw diploma!

 

meer informatie

Meld jezelf aan via de online community, klik hier. Vemeld bij opmerkingen je lidmaatschapsnummer van de bibliotheek.
Wil je alleen de sheets ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: info@topscriptie.nl.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 16 januari 2017 tot en met 31 december 2017

bijzonderheden?

Op vertoon van je Biebpas ontvang je 15 euro korting per persoon (minimale afname is 2 uur) op studiecoaching of scriptiebegeleiding van Topscriptie. Ontvang ook gratis de sheets van de workshop ‘’Slimmer een scriptie schrijven’’, boordevol praktijktips en trucs en een beschrijving van het scriptieproces.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Creatieve workshops Baarland, Zeeland Creatieve workshops

Met je biebpas krijg je 15 procent korting op de cursussen en workshops.

Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan Leeuwarden, Friesland Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan

Een breed aanbod aan lezingen, workshops en cursussen waarbij plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus centraal staat.

Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen Utrecht, Utrecht Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen

Met deze cursus gaat u meer van de stadshistorie begrijpen en van Utrecht houden!

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Cadeaus shoppen bij Eigen Stijl! Zevenaar, Gelderland Cadeaus shoppen bij Eigen Stijl!

Bij Eigen Stijl werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maak kennis met de originele en creatieve producten die in het Atelier gemaakt worden.

Museum Wierdenland Ezinge, Groningen Museum Wierdenland

Duik in de geschiedenis van terpen en wierden. Op vertoon van je Biebpas krijg je een gratis kop koffie, thee of limonade!