Met 25% korting naar Huis Zypendaal

voordeelmetjebiebpas
voordeel 25%

Huis Zypendaal in Arnhem laat je met je biebpas voordelig kennismaken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden.

voeg toe aan mijn favorieten

Buitenhuis Zypendaal wordt door Arnhemmers graag 'kasteel' genoemd, maar is het strikt genomen niet. Het is gebouwd in de 18e eeuw voor de belangrijke Arnhemse regentenfamilie Brantsen, die er van 1762 tot 1926 woonde. De vertrekken op de hoofdverdieping zijn in oude stijl ingericht. In het landschapspark Zypendaal is het prima wandelen (een route door Zypendaal en Sonsbeek downloadt u van de site) en ligt op loopafstand het Centraal Station Arnhem.

waar is het?

Arnhem, Gelderland

meer informatie

Kijk op de website voor de actuele openingstijden.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 01 april 2017 tot en met 31 december 2017

bijzonderheden?

Deze aanbieding geldt alleen op de entree en niet voor activiteiten/evenementen. Maximaal één persoon per geldige biebpas.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth Doorwerth, Gelderland Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laat je met je biebpas voordelig kennismaken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden.

Museum Wierdenland Ezinge, Groningen Museum Wierdenland

Duik in de geschiedenis van terpen en wierden. Op vertoon van je Biebpas krijg je een gratis kop koffie, thee of limonade!

Rijssens Museum Rijssen, Overijssel Rijssens Museum

Bibliotheekleden kunnen met 20% korting een bezoek brengen aan het Rijssens Museum én het Internationaal Brandweermuseum.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.