Kunstuitleen Zwolle

voordeelmetjebiebpas
voordeel 10%

Profiteer van een fikse korting op het huurtarief of aankoopbedrag van kunst bij Kunstuitleen Zwolle. Je krijgt ook 10% korting op het inlijsten van kunstwerken en op het aankoopbedrag van design.

 

 

 

voeg toe aan mijn favorieten

Wil je kunst aan de muur, of zoek je een bijzonder geschenk? Of wil je kunst aan de muur, maar wil je wel kunnen afwisselen? Dan kun je bij Kunstuitleen Zwolle terecht! Kunstuitleen Zwolle heeft een collectie van meer dan 3000 werken in verschillende stijlen, waardoor er voor ieder budget en iedere smaak wat te vinden is: van grafiek en aquarelletjes tot grote beelden voor in de tuin. In de collectie vind je onder anderen zeefdrukken van Ton Schulten, Corneille en Clemens Briels, schilderijen van Addy Coumou en Menno Bauer, en brons van Piets Althuis. 

Het leensysteem is net zo makkelijk als het lenen van boeken bij de bibliotheek. Je betaalt geen vaste abonnementskosten, je betaalt alleen voor het kunstwerk dat je leent. Daarnaast bouw je een spaartegoed op, waarmee je later een kunstwerk uit de collectie kunt aanschaffen. Op vertoning van uw biebpas krijg je 10% korting op het huurtarief!

Naast een kunstuitleen zijn wij ook een kunst- en designwinkel. Voor handgemaakte tassen, keramiek of sieraden ben je bij Kunstuitleen Zwolle aan het juiste adres. Alle producten in de collectie zijn unica óf in kleine oplage gemaakt. Ideaal om cadeau te geven! Met je biebpas krijg je 10% korting op het aankoopbedrag. Kijk voor het actuele aanbod op de website van Kunstuitleen Zwolle.

 

waar is het?

Zwolle, Overijssel

meer informatie

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 01 juli 2013 tot en met 31 december 2017

bijzonderheden?

Op vertoon van je biebpas krijg je 10% korting op aankoop van kunst en design, 10% korting op het huurtarief van een kunstwerk en/of 10% korting op het inlijsten van kunstwerken. Niet in combinatie met andere kortingen.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.