Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe

voordeelmetjebiebpas
bespaar € 1,50

Beleef, Ervaar, Geniet! Met je biebpas krijg je € 1,50 korting per toegangskaart op veel theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe. Zie onder 'bijzonderheden'.

voeg toe aan mijn favorieten

Rabo Theater De Meenthe is hét theater voor de Kop van Overijssel, Zuid-West Drenthe en Zuid-Friesland. De Meenthe biedt een verscheidenheid aan voorstellingen en evenementen. Maak je avond uit compleet met een heerlijk diner in Theaterrestaurant Souffleur. Beleef, Ervaar, Geniet!

waar is het?

Steenwijk, Overijssel

meer informatie

Kaarten kunnen gereserveerd worden via de website www.demeenthe.nl. Bij de prijssoort kan er gekozen worden voor Biebpas. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren via (0521) 514 004, of aan de balie. De Meenthe is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 – 12.30 uur en van 12.30 uur tot 16.30 uur.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 01 september 2014 tot en met 01 september 2017

bijzonderheden?

Maximaal 2 personen per geldige biebpas. De korting is niet van toepassing op 'Regionaal' voorstellingen, 'Nieuw Talent' voorstellingen, voorstellingen in de Evenementenhal, voorstellingen met aanduiding ‘geen seriekorting’, en in combinatie met andere kortingen.Zie de website voor de actuele voorstellingen.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Museum Wierdenland Ezinge, Groningen Museum Wierdenland

Duik in de geschiedenis van terpen en wierden. Op vertoon van je Biebpas krijg je een gratis kop koffie, thee of limonade!

Familiepark Nienoord Leek, Groningen Familiepark Nienoord

Beleef een dag vol buiten- en binnenplezier met het hele gezin. Spelen, klimmen, een rit met het treintje of een bezoek aan de kinderboerderij: in Familiepark Nienoord kan het allemaal.

MergelRijk Valkenburg (Lb), Limburg MergelRijk

Beleef de wereld van grotten, mergel en meer!

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth Doorwerth, Gelderland Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laat je met je biebpas voordelig kennismaken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden.