Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe

voordeelmetjebiebpas
bespaar € 1,50

Beleef, Ervaar, Geniet! Met je biebpas krijg je € 1,50 korting per toegangskaart op veel theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe. Zie onder 'bijzonderheden'.

voeg toe aan mijn favorieten

Rabo Theater De Meenthe is hét theater voor de Kop van Overijssel, Zuid-West Drenthe en Zuid-Friesland. De Meenthe biedt een verscheidenheid aan voorstellingen en evenementen. Maak je avond uit compleet met een heerlijk diner in Theaterrestaurant Souffleur. Beleef, Ervaar, Geniet!

waar is het?

Steenwijk, Overijssel

meer informatie

Kaarten kunnen gereserveerd worden via de website www.demeenthe.nl. Bij de prijssoort kan er gekozen worden voor Biebpas. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren via (0521) 514 004, of aan de balie. De Meenthe is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 – 12.30 uur en van 12.30 uur tot 16.30 uur.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 01 september 2014 tot en met 01 september 2017

bijzonderheden?

Maximaal 2 personen per geldige biebpas. De korting is niet van toepassing op 'Regionaal' voorstellingen, 'Nieuw Talent' voorstellingen, voorstellingen in de Evenementenhal, voorstellingen met aanduiding ‘geen seriekorting’, en in combinatie met andere kortingen.Zie de website voor de actuele voorstellingen.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal Oldenzaal, Overijssel Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Spannend, sportief en, een prachtig uitzicht!

MergelRijk Valkenburg (Lb), Limburg MergelRijk

Beleef de wereld van grotten, mergel en meer!

Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth Doorwerth, Gelderland Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laat je met je biebpas voordelig kennismaken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.