Kanovaren door de natuur

voordeelmetjebiebpas
voordeel 20%

Kanovaren over de Dommel door de prachtige natuur van Brabant.

voeg toe aan mijn favorieten

Kanovaren over rivier de Dommel is een aparte belevenis. De Dommel stroomt al kronkelend door natuurgebied de Malpie.
Ontdek per kano de pracht van het Kempische landschap en kom op plaatsen waar je per fiets of te voet nooit zult geraken. Door te kanovaren doorkruis je de mooiste natuurgebieden van Brabant zoals ’t Hageven, de Plateaus en de eerder genoemde Malpie; zeer gevarieerde en waardevolle natuurgebieden in Brabant.

Dagelijks is het mogelijk te vertrekken vanaf het eindpunt de Venbergse Watermolen, vanwaar de verhuurder je met kano stroom-opwaarts brengt naar een van de twee gebruikte instapplaatsen (te Neerpelt of te Borkel). Kies uit 1-persoons kano's (kajak) en 2 à 3-persoons Canadese kano’s. Er zijn spat-waterdichte tonnen om eventuele bagage in op te bergen en zwemvesten beschikbaar: verplicht voor diegenen die niet kunnen zwemmen. Voordat je per kano vertrekt krijg je een korte kano-instructie van een van onze instructeurs waarbij aspecten als omgang met natuur en milieu, veiligheid en techniek besproken worden. Daarna word je in het water gelaten en kun je je peddel-techniek fine-tunen.

waar is het?

Valkenswaard, Noord-Brabant

meer informatie

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 12 juni 2014 tot en met 31 december 2017

bijzonderheden?

Maximaal 4 personen per Biebpas. Kijk op de website voor alle bijzonderheden. Wil je zeker weten dat er een kano voor je is, geef dan tijdig je reservering door.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Malpie cruisen in de natuur Valkenswaard, Noord-Brabant Malpie cruisen in de natuur

De Malpie verkennen op een comfortabele manier. Met korting met je Biebpas natuurlijk.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.