Heerlijke heerlijkheden en Mirakelse wonderen

voordeelmetjebiebpas

Schrijf je als groep in voor de stadswandeling en ontvang bij de start gratis een kop fairtrade koffie of kruidenthee met een huisgemaakte zoete lekkernij van Ontmoet Anna.

voeg toe aan mijn favorieten

De landschapsgids ontvang je bij Ontmoet Anna in het monumentale stationsgebouw Meerssen. Tevens een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in dit monumentale gebouw en het verhaal te horen over de transformatie van stationsgebouw naar conferentielocatie. Ga vervolgens met de gids mee op een boeiende route door de kern van Meerssen. Langs monumenten, natuurlijk de Basiliek, bijzondere landschappelijke elementen, kunst in de openbare ruimte, groenmonumenten, unieke plekjes en verstilde steegjes. Steeds met verhalen over architectuur, religie, stadsnatuur of kunstenaars en markante personen van Meerssen. Unieke doorkijkjes, die verleden en heden van Meerssen samenbrengen.

 

waar is het?

Meerssen, Limburg

meer informatie

Start en aankomst van de stadswandeling is op de conferentielocatie van Ontmoet Anna, liggend aan de actieve halteplaats voor trein en bus. Tevens goede parkeermogelijkheden nabij.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is het hele jaar geldig.

bijzonderheden?

De route onder begeleiding duurt 2 uur + een halfuur ontvangst. Reserveer via de website of per telefoon 043-8514635 een datum en tijd op basis van beschikbaarheid en liefst 3 weken vooraf.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Griet Op de Beeck - Schrijvers on Stage 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Griet Op de Beeck - Schrijvers on Stage

Een ontmoeting met de Vlaamse schrijfster Griet op de Beeck, over Gij nu en ander werk.

Filmavonden in Wijkcentrum 't Sant Tilburg, Noord-Brabant Filmavonden in Wijkcentrum 't Sant

De Bibliotheek Midden-Brabant en ContourdeTwern organiseren van 6 oktober 2016 t/m 11 mei 2017 elke eerste donderdag van de maand een filmavond in Wijkcentrum ’t Sant.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth Doorwerth, Gelderland Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laat je met je biebpas voordelig kennismaken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden.