Heerlijke heerlijkheden en Mirakelse wonderen

voordeelmetjebiebpas

Schrijf je als groep in voor de stadswandeling en ontvang bij de start gratis een kop fairtrade koffie of kruidenthee met een huisgemaakte zoete lekkernij van Ontmoet Anna.

voeg toe aan mijn favorieten

De landschapsgids ontvang je bij Ontmoet Anna in het monumentale stationsgebouw Meerssen. Tevens een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in dit monumentale gebouw en het verhaal te horen over de transformatie van stationsgebouw naar conferentielocatie. Ga vervolgens met de gids mee op een boeiende route door de kern van Meerssen. Langs monumenten, natuurlijk de Basiliek, bijzondere landschappelijke elementen, kunst in de openbare ruimte, groenmonumenten, unieke plekjes en verstilde steegjes. Steeds met verhalen over architectuur, religie, stadsnatuur of kunstenaars en markante personen van Meerssen. Unieke doorkijkjes, die verleden en heden van Meerssen samenbrengen.

 

waar is het?

Meerssen, Limburg

meer informatie

Start en aankomst van de stadswandeling is op de conferentielocatie van Ontmoet Anna, liggend aan de actieve halteplaats voor trein en bus. Tevens goede parkeermogelijkheden nabij.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is het hele jaar geldig.

bijzonderheden?

De route onder begeleiding duurt 2 uur + een halfuur ontvangst. Reserveer via de website of per telefoon 043-8514635 een datum en tijd op basis van beschikbaarheid en liefst 3 weken vooraf.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.