Gratis intake-gesprek bij praktijk Het Spinnenweb

voordeelmetjebiebpas

Met je biebpas krijg je een gratis intake-gesprek bij Het Spinnenweb, een praktijk voor kinderen met dyslexie en leesproblemen.

voeg toe aan mijn favorieten

Door de motoriek en de zintuigen te trainen kan het leesniveau van het kind omhoog worden gebracht. Allereerst zal er met het kind en ouder in gesprek worden gegaan betreffende de problematiek. Op basis van veiligheid en vertrouwen in het stimuleren van het eigen kunnen, gaat de coach van Het Spinnenweb vervolgens aan de slag.
Eerst zal er een stapje terug worden gedaan, dus geen boeken lezen, maar naar de basis, vanuit de oorzaak en frustratie bij het kind. De linker- en de rechterhersenhelft zullen in de juiste wijze met elkaar moeten gaan samenwerken (zie website). Dit gaat spelenderwijs door tweehandige motorische oefeningen aan te bieden. Denk hierbij aan het maken van dezelfde bewegingen door beide handen, spiegelen op papier, oog-hand coördinatie oefeningen, zintuiglijke geheugentraining en ook het korte en lange termijngeheugen worden geprikkeld. Wanneer de zintuigen en de motoriek gestimuleerd worden, zullen er vanzelf nieuwe wegen in beide hersenhelften ontstaan en worden oude patronen en omwegen losgelaten. Samen met de hulp van ouders wordt er een specifiek programma geschreven die op het kind van toepassing is.

waar is het?

Pannerden, Gelderland

meer informatie

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 17 maart 2015 tot en met 31 december 2017

bijzonderheden?

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan Leeuwarden, Friesland Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan

Een breed aanbod aan lezingen, workshops en cursussen waarbij plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus centraal staat.

Scriptiebegeleiding en studiecoaching , Scriptiebegeleiding en studiecoaching

Ontvang nu korting op studiecoaching of scriptiebegeleiding, voor alle mbo, hbo en wo studenten die vastlopen tijdens hun studie of bij het schrijven van hun scriptie. Ook ontvang je gratis de workshopsheets van de workshop ‘’Slimmer een scriptie schrijven’’.

Fotowandeltocht Bloemendijken Veere, Zeeland Fotowandeltocht Bloemendijken

10% vroegboekkorting (1 maand van te voren) en 10% korting voor Bibliotheekleden.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth Doorwerth, Gelderland Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laat je met je biebpas voordelig kennismaken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden.