Fotoworkshop Vroege Vlinders en Orchideeën

voordeelmetjebiebpas
voordeel 10 of 20%

’s Ochtends vroeg ontwakende vlinders fotograferen.

voeg toe aan mijn favorieten

Tijdens het krieken van de dag gaan we op pad naar een plek waar de vlinders wakker worden in het eerste zonlicht. Deze dieren moeten zich opwarmen door zonlicht om te kunnen vliegen.  Een ideaal tijdstip om deze snelle vliegers te fotograferen. Wanneer de vlinders aan het vliegen zijn gaan we de inwendige mens verwennen met een koffie/theetafel. Daarna gaan we door met het fotograferen van orchideeën. Als de workshop er rond 10.30 uur op zit, kun je uiteraard zelf doorgaan met fotograferen.

waar is het?

Veere, Zeeland

meer informatie

Tijdens de workshop krijg je nuttige adviezen om mooie opnames te maken en door uitsluitend met kleine groepen te werken is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Kosten €22,50 incl koffie/theetafel. Locatie Schotsman/Noord-Beveland.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig op 02 juni 2017 van 06:00 tot 10:30 uur

bijzonderheden?

Wanneer één maand voor de cursus wordt geboekt krijgen Bibliotheekleden in totaal 20% korting op de cursus. Aanmelden via mail naar a.m.hartog@gmail.com met vermelding Bibliotheekpasnummer. Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers per groep.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Scriptiebegeleiding en studiecoaching , Scriptiebegeleiding en studiecoaching

Ontvang nu korting op studiecoaching of scriptiebegeleiding, voor alle mbo, hbo en wo studenten die vastlopen tijdens hun studie of bij het schrijven van hun scriptie. Ook ontvang je gratis de workshopsheets van de workshop ‘’Slimmer een scriptie schrijven’’.

Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen Utrecht, Utrecht Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen

Met deze cursus gaat u meer van de stadshistorie begrijpen en van Utrecht houden!

Creatieve workshops Baarland, Zeeland Creatieve workshops

Met je biebpas krijg je 15 procent korting op de cursussen en workshops.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Museum Wierdenland Ezinge, Groningen Museum Wierdenland

Duik in de geschiedenis van terpen en wierden. Op vertoon van je Biebpas krijg je een gratis kop koffie, thee of limonade!

Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan Leeuwarden, Friesland Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan

Een breed aanbod aan lezingen, workshops en cursussen waarbij plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus centraal staat.