Fotoworkshop Struinen op de Haringvreter

voordeelmetjebiebpas
voordeel 10 of 20%

Op het grootste eiland in het Veerse Meer in alle rust foto’s maken.

voeg toe aan mijn favorieten

We worden met een boot naar het grootste eiland in het Veerse Meer gebracht. We verkennen eerst de ene kant van het eiland. Hier kan je oog in oog komen te staan met een damhert. Op dit eiland leven er een heleboel, dus de kans is groot dat we er tegen komen. Rond het middaguur gaan we lekker picknicken. Na de lunch verkennen we de andere kant van eiland. Naast damherten komen we hier ook steltlopers, ganzen en orchideeën tegen. Na afloop worden we weer naar de vaste wal gebracht.

waar is het?

Veere, Zeeland

meer informatie

Kosten: €70,00 (inclusief boottocht en lunch). Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8. In een natuurgebied is er kans op teken, draag voor de zekerheid een lange broek en sokken.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig op 24 juni 2017 van 10:30 tot 16:00 uur

bijzonderheden?

Wanneer één maand voor de cursus wordt geboekt krijgen Bibliotheekleden in totaal 20% korting op de cursus. Aanmelden via mail naar a.m.hartog@gmail.com met vermelding Bibliotheekpasnummer. Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers per groep.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan Leeuwarden, Friesland Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan

Een breed aanbod aan lezingen, workshops en cursussen waarbij plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus centraal staat.

Scriptiebegeleiding en studiecoaching , Scriptiebegeleiding en studiecoaching

Ontvang nu korting op studiecoaching of scriptiebegeleiding, voor alle mbo, hbo en wo studenten die vastlopen tijdens hun studie of bij het schrijven van hun scriptie. Ook ontvang je gratis de workshopsheets van de workshop ‘’Slimmer een scriptie schrijven’’.

Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen Utrecht, Utrecht Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen

Met deze cursus gaat u meer van de stadshistorie begrijpen en van Utrecht houden!

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Museum Wierdenland Ezinge, Groningen Museum Wierdenland

Duik in de geschiedenis van terpen en wierden. Op vertoon van je Biebpas krijg je een gratis kop koffie, thee of limonade!

Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan Leeuwarden, Friesland Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan

Een breed aanbod aan lezingen, workshops en cursussen waarbij plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus centraal staat.