Firma ducks - Liliane Brakema

voordeelmetjebiebpas
bespaar € 1

De jonge regisseur Liliane Brakema bewerkt Ingmar Bergmans film Face to face (1976), over een jonge vrouwelijke psychiater die tijdens een vakantie zelf in een schemerzone terechtkomt. Begin mei in première, nu al te zien in Corrosia!

voeg toe aan mijn favorieten

Brakema’s afstudeervoorstelling Wilde Eend werd in 2015 meteen uitgeroepen tot een van de tien beste voorstellingen van het seizoen. Brakema valt op met haar fysieke vertaling van emoties. Haar nieuwste regie is een bewerking van Ingmar Bergmans film Face to face en gaat over een jonge vrouwelijke psychiater die tijdens een vakantie zelf in een schemerzone terechtkomt.

waar is het?

Almere, Flevoland

meer informatie

De reguliere prijs aan de kassa is € 16. Op vertoon van je bibliotheekpas betaal je € 15. Als je de kaart online koopt, is de reguliere prijs € 14 en met de bibliotheekpas € 13.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig op 27 mei 2017 vanaf 20:30 uur

bijzonderheden?

Na afloop: Ontmoet de makers!

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Boekvoorstelling PLATFORM (REPRISE) (29 juni 2017) Utrecht, Utrecht Boekvoorstelling PLATFORM (REPRISE) (29 juni 2017)

Herneming van theaterkraker uit 2005

Zaantheater Zaandam, Noord-Holland Zaantheater

Leden van de bibliotheek krijgen bij het Zaantheater in Zaandam € 2,50 korting op een kaartje. Fantastische voorstellingen en optredens op een schitterende locatie!

Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe Steenwijk, Overijssel Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe

Beleef, Ervaar, Geniet! Met je biebpas krijg je € 1,50 korting per toegangskaart op veel theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe. Zie onder 'bijzonderheden'.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Museum Wierdenland Ezinge, Groningen Museum Wierdenland

Duik in de geschiedenis van terpen en wierden. Op vertoon van je Biebpas krijg je een gratis kop koffie, thee of limonade!

Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan Leeuwarden, Friesland Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan

Een breed aanbod aan lezingen, workshops en cursussen waarbij plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus centraal staat.