Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan

voordeelmetjebiebpas
voordeel 10%

Een breed aanbod aan lezingen, workshops en cursussen waarbij plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus centraal staat.

voeg toe aan mijn favorieten

Bij Volksuniversiteit Fryslân is de wereld te leren...
Jaarlijks worden zo'n 150 lezingen, workshops en cursussen aangeboden. Het programma biedt voor elk wat wils, in de categoriën digitaal&doen, kunst&cultuur, lichaam&geest, smaak&kleur en taal&lezen. Het plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus staat daarbij centraal. De meeste cursussen worden gegeven in bibliotheekvestigingen (waaronder nu ook Heerenveen en Sneek!) en er zijn ook andere cursuslocaties zoals Tresoar en Dekemastate.

 

waar is het?

Leeuwarden, Friesland

meer informatie

Voor een actueel overzicht van lezingen, workshops en cursussen en het direct met boeken van een activiteit met korting, kun je terecht op de website van de Volksuniversiteit:

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 01 november 2016 tot en met 01 september 2017

bijzonderheden?

Bibliotheekleden krijgen 10% korting op elke cursusprijs van Volksuniversiteit Fryslan. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je bij inschrijving de bibliotheekpas bij de hand te hebben.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Scriptiebegeleiding en studiecoaching , Scriptiebegeleiding en studiecoaching

Ontvang nu korting op studiecoaching of scriptiebegeleiding, voor alle mbo, hbo en wo studenten die vastlopen tijdens hun studie of bij het schrijven van hun scriptie. Ook ontvang je gratis de workshopsheets van de workshop ‘’Slimmer een scriptie schrijven’’.

Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen Utrecht, Utrecht Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen

Met deze cursus gaat u meer van de stadshistorie begrijpen en van Utrecht houden!

Gratis intake-gesprek bij praktijk Het Spinnenweb Pannerden, Gelderland Gratis intake-gesprek bij praktijk Het Spinnenweb

Met je biebpas krijg je een gratis intake-gesprek bij Het Spinnenweb, een praktijk voor kinderen met dyslexie en leesproblemen.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.