Creatieve workshops

voordeelmetjebiebpas
voordeel 15%

Met je biebpas krijg je 15 procent korting op de cursussen en workshops.

voeg toe aan mijn favorieten

Bij atelier Quast kun je terecht voor allerlei creatieve cursussen op het gebied van tekenen en schilderen. Ook geven wij korte workshops en wat langere cursussen die met het Zeeuws erfgoed te maken hebben.

Een voorbeeld hiervan is de korte workshop Zeeuwse Stiksjes. Erg leuk, leerzaam en geschikt voor iedereen. Wat je mee naar huis neemt zijn 2 eigenzinnige Zeeuwse Stiksjes om op te hangen of neer te leggen. En, niet onbelangrijk; een leuke gezellige ervaring.

waar is het?

Baarland, Zeeland

meer informatie

Reserveren noodzakelijk.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 20 juni 2014 tot en met 01 december 2017

bijzonderheden?

Slechts 1 persoon per biebpas.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen Utrecht, Utrecht Cursus Erfgoed Utrecht (6 oktober 2017) - Semester 2, Utrechtse iconen

Met deze cursus gaat u meer van de stadshistorie begrijpen en van Utrecht houden!

Gratis intake-gesprek bij praktijk Het Spinnenweb Pannerden, Gelderland Gratis intake-gesprek bij praktijk Het Spinnenweb

Met je biebpas krijg je een gratis intake-gesprek bij Het Spinnenweb, een praktijk voor kinderen met dyslexie en leesproblemen.

Schrijven Magazine , Schrijven Magazine

Investeer in je schrijverschap en neem een abonnement op Schrijven Magazine. Bibliotheekleden profiteren van een korting op het abonnementsgeld en hebben bovendien 1 jaar gratis toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.