Concert van Lynne Hanson in Oss

voordeelmetjebiebpas
bespaar € 5

Nederland maakte voor het eerst kennis met Lynne Hanson toen ze met haar, eveneens uit Ottawa, afkomstige, collega Lynn MIles door Nederland toerde.

voeg toe aan mijn favorieten

Haar definitieve doorbraak kwam met de cd River of sand en de daarbij behorende tourtjes. Eerst solo of als duo, vorig jaar als trio. In maart 2017 brengt Lynne Hanson een nieuwe cd uit: Uneven Ground. Waarop ze verder is doorgegroeid. En de eerste signalen lijken erop te duiden dat ook deze cd weer een doorslaand succes gaat wordne. Ter promotie staat een uitgebreide Europese tourne op stapel waarbij ook Railroad Roots op de agenda staat.

Euro American Chart hoofdman Rein van de Berg verwoordde het als volgt: "Vooral de eerste twee platen van Lynne Hanson vond ik prachtig, nu weet River of Sand beide te overtroeven. De onschuld lijkt verloren, en daarvoor in de plaats is een ontwapenende vrouw gekomen. River of Sand blijkt niets anders dan een prachtplaat."

waar is het?

Oss, Noord-Brabant

meer informatie

De normale prijs bedraagt € 12,-. Leden van de bibliotheek krijgen 5 euro korting.

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig op 10 mei 2017 van 20:15 tot 22:30 uur

bijzonderheden?

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe Steenwijk, Overijssel Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe

Beleef, Ervaar, Geniet! Met je biebpas krijg je € 1,50 korting per toegangskaart op veel theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe. Zie onder 'bijzonderheden'.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Cursus Word Katwijk (Zh), Zuid-Holland Cursus Word

Een cursus Word speciaal gericht op mensen die er geen ervaring mee hebben.

SOAP: The Show Drachten, Friesland SOAP: The Show

In dit ‘nieuwe circus’ worden onder meer dans, circustechnieken en theater met elkaar gecombineerd, vermengd of in een geheel nieuw jasje gestoken. Bij SOAP wordt daaraan nog een verrassend element toegevoegd, namelijk: water.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal Oldenzaal, Overijssel Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Spannend, sportief en, een prachtig uitzicht!