BloteVoetenPark Brunssum

voordeelmetjebiebpas

Voed je voeten met 100% natuurlijke prikkels, met korting met je Biebpas!

voeg toe aan mijn favorieten

Een wandelbeleving voor jong en oud! Heb je ooit wel eens op blote voeten gelopen door de natuur? Nee?!  Loop dan nu door het BloteVoetenPark in Brunssum en voed je voeten met 100% natuurlijke prikkels. Wandel met je blote voeten over ondergronden als mos, bosgrond, kiezel, steenkool, zand, houtknuppels, boomschors, kleikorrels, water en modder. Voel koud en warm, vochtig en droog en laat je voeten wandelend masseren door de natuur. Geef je voeten de vrijheid en beleef al deze prikkels op één en dezelfde dag tijdens het blote voeten wandelen in het BloteVoetenPark Brunssum. Ontdek de kracht van vitamine G. Als je in een groene omgeving bent, dan heeft dit positieve effecten op lichaam en geest.

Voor wie?

Het BloteVoetenPark is voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom. Je betaalt entree per persoon voor de gehele dag toegang tot het park.

Het BloteVoetenPark is onder alle weersomstandigheden geopend. Kijk op de website voor de openingstijden.

waar is het?

Brunssum, Limburg

meer informatie

Op vertoon van een bibliotheekpas krijgen volwassenen € 1,00 korting op de entreeprijs en betalen € 5,50 in plaats van € 6,50. Krijgen kinderen € 0,50 korting op de entreeprijs en betalen € 3,00 in plaats van € 3,50. Bovendien is er € 0,50 korting op kinderarrangementen ( € 9,00 in plaats van € 9,50).

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 26 maart 2016 tot en met 30 oktober 2017

bijzonderheden?

Max. vier kaarten per biebpas. Niet in combinatie met andere aanbiedingen. Honden niet toegestaan. Betalingen alleen contant.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.