Bezoek de Bataviawerf

voordeelmetjebiebpas
voordeel 25%

Verdiep je in de wereld van Michiel de Ruyter. Op de Bataviawerf is het leuk en interessant voor jong en oud.

 

voeg toe aan mijn favorieten

Beleef de 17de eeuw op de Bataviawerf. Altijd al willen weten hoe het voelt om op een VOC schip te staan? Zet dan koers naar de Bataviawerf in Lelystad. Hier ligt de authentieke reconstructie van het VOC-schip Batavia uit 1628. De enthousiaste vrijwilligers gidsen je door de wereld van de scheepsbouw in de Gouden Eeuw. Bezoek het schip de Batavia en luister naar de mooiste verhalen over de VOC, Michiel de Ruyter en de 7 Provinciën.

Beleef hoe de oude ambachten tot leven komen: ga af op de geur van smeedkolenvuur en maak je eigen spijker, neem een kijkje in de beeldsnijderij waar het lijkt of ambacht kunst wordt en sla je eigen touw in de tuigerij. De Bataviawerf organiseert ook regelmatig leuke activiteiten voor jong en oud!

waar is het?

Lelystad, Flevoland

meer informatie

De korting geldt voor het zeehelden ticket. Volwassenen betalen € 8,25 ipv € 11,00. Kinderen van 4- 12 jaar € 3,75 ipv € 5,50. 65-plussers  € 6,75 ipv € 9,00. 

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is geldig
van 01 januari 2015 tot en met 30 juni 2017

bijzonderheden?

De korting geldt voor 1 persoon  per Biebpas.  

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal Oldenzaal, Overijssel Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Spannend, sportief en, een prachtig uitzicht!

Het museum Hert fan Fryslân Grou, Friesland Het museum Hert fan Fryslân

Een bijzonder bezoek aan het museum Hert fan Fryslân dat gevestigd is in het souterrain van het oude raadhuis in watersportdorp Grou. Je betaalt € 3,00 i.p.v. € 3,50 entree

Landgoed Borg Verhildersum Leens, Groningen Landgoed Borg Verhildersum

Het landgoed Borg Verhildersum vertelt het verhaal van de adel in relatie tot de boerenstand en de arbeiders, het verhaal van bloeien en verwelken, van zaaien en oogsten, van eb en vloed.  Met je Biebpas krijg je 20% korting op de entreeprijs.

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth Doorwerth, Gelderland Met 25% korting naar Kasteel Doorwerth

Kasteel Doorwerth van Geldersch Landschap & Kasteelen laat je met je biebpas voordelig kennismaken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden.