Beleef de wereld van veiligheid bij PIT!

voordeelmetjebiebpas
bespaar € 1,00

Interactieve experience over veiligheid en hulpverlening

voeg toe aan mijn favorieten

PIT is de nieuwe interactieve experience over veiligheid en hulpverlening in Almere Centrum.
Beleef de wereld van brandweer, politie en geneeskundige hulpverlening. Laat je opsluiten in een politiecel, blus zelf een brand of onderzoek een echte misdaad. Test je kennis over de verkeersregels op het verkeersplein en bekijk de nieuwste innovaties op het gebied van veiligheid. Wat weet jij van een brand blussen? Hoe veilig is jouw fiets? Ben je geschikt als brandweer- of politieman? Aan het eind van de PIT experience weet je wat je kunt doen voor je eigen veiligheid en die van anderen.
PIT is leuk en leerzaam voor jong en oud!

waar is het?

Almere, Flevoland

meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met PIT via 036 – 844 6637 of info@pitveiligheid.nl. Of bezoek de website:

naar de website
wanneer is het geldig?

Deze aanbieding is het hele jaar geldig.

bijzonderheden?

De korting is geldig voor 1 persoon per biebpas.

Mijn favorieten

Je hebt nog geen favorieten aangegeven, je kunt een voordeel aan deze lijst toevoegen door op het koffertje te klikken.

Vergelijkbare voordelen
Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe Steenwijk, Overijssel Korting op theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe

Beleef, Ervaar, Geniet! Met je biebpas krijg je € 1,50 korting per toegangskaart op veel theatervoorstellingen bij Rabo Theater De Meenthe. Zie onder 'bijzonderheden'.

Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal Oldenzaal, Overijssel Torenbeklimming St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal

Beklim de 61 meter hoge, imposante toren van de St. Plechelmusbasiliek met een VVV gids. Spannend, sportief en, een prachtig uitzicht!

Spelen en ontdekken bij Speelgoedmuseum Kinderwereld Roden, Drenthe Spelen en ontdekken bij Speelgoedmuseum Kinderwereld

Op vertoon van een Biebpas krijgen volwassenen een gratis kop koffie of thee. Voor alle kinderen met een Biebpas is er een gratis glas limonade!

Personen die dit voordeel bekeken, keken ook naar:
Museum Wierdenland Ezinge, Groningen Museum Wierdenland

Duik in de geschiedenis van terpen en wierden. Op vertoon van je Biebpas krijg je een gratis kop koffie, thee of limonade!

Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan Leeuwarden, Friesland Cursusaanbod Volksuniversiteit Fryslan

Een breed aanbod aan lezingen, workshops en cursussen waarbij plezier dat je beleeft bij het volgen van een cursus centraal staat.